1. Numerar (la sediu sau la livrare în București)
• Se plătesc produsele în momentul ridicării de la sediul ProCanvas din Str. Dornei nr. 9, Sector 1 Bucuresti sau curierului www.procanvas.ro în cazul livrării coletelor în București.
2. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

3. Ordin de plată
• Se generează o factură proformă și se trimite prin e-mail sau fax către client de un agent ProCanvas. Contul bancar este trecut în factura proformă în funcție de cererea clientului.
• Produsele vor fi trimise clientului sau se pot ridica de la sediu sau vor fi expediate prin curier după ce se are evidența intrării banilor în contul bancar al ProCanvas.