Atentie! In conformitate cu legislatia romaneasca si europeana, produsele personalizate/custom, nu se pot returna. Comenzile sunt facute dupa selectarile efectuate de catre client in formularele de comanda si nu sunt acceptate conditiile de retur clasice.  Pentru ca ne dorim o colaborare cat mai fructuoasa cu clientii nostri, compania noastra se va angaja in corectarea oricaror neconformitati survenite din cauze proprii.

Colaborarea  corecta si pe termen lung cu clientii nostri este o prioritate pentru noi, de aceea va rugam sa ne contactati dupa livrarea produselor print/canvas pentru a ne confirma standardele de calitate a printului si executiei.

Pentru dimensiunui necorespunzatoare ale printului/canvasului:

Daca greseala s-a produs din vina dumneavoastra prin selectarea eronata a materialelor, a tipului de print sau a finisarii, Credys Mob SRL nu va va putea despagubi.

Daca greseala s-a produs din vina S.C. Credys Mob SRL, contravaloarea modificarilor va fi suportata de catre noi

Daca s-a produs o greseala din partea S.C. Credys Mob S.R.L. ne asumam inlocuirea produsului sau returnarea banilor. Greseala se refera la folosirea unei imagini diferite fata de cererea clientului, alt tip de material canvas sau hartie sau printul are defecte de imprimare vizibile.  Nu sunt acceptate situatiile in care nuanta printului, culorile sau parerea personala reprezinta un factor subiectiv de retur.

Nu se vor returna produsele care sunt realizate pe comanda la cererea clientului si se supun Ord. 130/2000. Cap. 2, Art. 10: Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si acelora care, prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Cu toate acestea, vom face tot posibilul ca orice produs comandat se se potriveasca in tocmai cerintelor dumneavoastra revenind asupra remedierii problemelor aparute la finalizarea comenzii.

Toate cererile de retur se adreseaza in scris pe adresa de email comenzi@procanvas.ro. Dupa primirea acceptului scris al operatului nostru de pe aceasta adresa, marfa se va returna prin firma de curierat, iar produsul se va inlocui sau se va returna contravaloarea lui.

In cazul in care produsele livrate nu sunt cele comandate de tine te rugam sa ne contactezi imediat pentru a putea inlocui produsele primite cu cele corecte. Costurile de retur vor fi suportate de catre S.C. Credys Mob SRL.

Costuri directe de returnare a produselor (transportul) cad în sarcina consumatorului.

Rambursarea contravalorii produselor se va face în cel mult 30 de zile de la data receptionarii produsului returnat.

Adresa la care vor fi returnate produsele este:

Credys Mob SRL Str. Dornei nr. 9,

Sector 1 București – România.

Produsele nu vor putea fi returnate/ inlocuite in urmatoarele cazuri :
a. prezinta semne de folosire, uzura, deteriorare;
b. incomplete (lipsa rama)
c. au fost deteriorate sau pierdute in tranzit;
d. nu prezinta documentele doveditoare ale achizitiei de pe site-ul nostru;
e. produsele au fost executate dupa specificatiile consumatorului dar calitatea imaginii incarcate a fost redusa sau neconforma.

Garantie si Reclamatii

Produsele de pe acest site au un termen de garantie de 30 de zile din momentul preluarii produsului.
Factura fiscala primita pe mail sau in colet tine locul certificatului de garantie.
Garantia se aplica pentru produsele achizitionate numai de la SC Credys Mob SRL si utilizate conform destinatiei acestora si sunt insotite de factura fiscala.
Pentru constatari sau reclamatii in garantie trimiteti un mail la comenzi@procanvas.ro sau sunati-ne la +40 724 564 155.